LÁSKA K ITÁLII
v každém produktu
RYCHLÉ A SPOLEHLIVÉ DORUČENÍ
Obvyklá doba doručení 48 hodin
MILUJEME ITÁLII
a proto vybíráme jen to nejlepší
Lasagne all'uovo Emiliane 500g (Barilla)
Vaječné těstoviny ze semolinové mouky.
Skladujte na chladném a suchém místě.
Složení: semolinová mouka z tvrdé pšenice, čerstvá vejce kategorie A.
Země původu obilí: Itálie a země EU a země mimo EU.
Země mletí: Itálie.
Příprava: Dejte vařit dostatečné množství osolené vody. Řiďte se dobou vaření uvedenou na obalu. Sceďte a ochuťte.
Průměrné výživové hodnoty na 100 g výrobku: Energie: 1554 kJ/367 kcal. Tuky: 4 g, z toho
nasycené mastné kyseliny 1,2 g. Sacharidy: 67 g, z toho cukry 3 g. Vláknina: 3 g. Bílkoviny: 14 g.
Sůl: 0,08 g.
Výrobce: Barilla G. e R. Fratelli S.p.A. – Via Mantova 166, Parma, Itálie. Závod: Parma - Via Mantova 166
Lasagne jsou široké pláty těstovin, které se střídavě prokládají různými ingrediencemi. Nejčastěji masovým ragú a bešamelovou omáčkou, které známe pod názvem Boloňské lasagne. Ty jsou nejběžnější. Nicméně se dají proložit i špenátem a ricottou, houbami, různými druhy zeleniny (například cuketou), tuňákem, kuřecím masem a podobně. Těch variací je obrovské množství. Záleží také na fantazii. Lasagne se ale téměř vždy zapékají v troubě.
Lasagne all'uovo Emiliane (Barilla) jsou správnou volbou pro přípravu vynikajících italských pokrmů.
Další produkty najdete na našem e-shopu ZDE.
Nezapomeňte nás sledovat také na našem facebooku.
Vaječné těstoviny ze semolinové mouky.
Skladujte na chladném a suchém místě.
Složení: semolinová mouka z tvrdé pšenice, čerstvá vejce kategorie A.
Země původu obilí: Itálie a země EU a země mimo EU.
Země mletí: Itálie.
Příprava: Dejte vařit dostatečné množství osolené vody. Řiďte se dobou vaření uvedenou na obalu. Sceďte a ochuťte.
Průměrné výživové hodnoty na 100 g výrobku: Energie: 1554 kJ/367 kcal. Tuky: 4 g, z toho
nasycené mastné kyseliny 1,2 g. Sacharidy: 67 g, z toho cukry 3 g. Vláknina: 3 g. Bílkoviny: 14 g.
Sůl: 0,08 g.
Výrobce: Barilla G. e R. Fratelli S.p.A. – Via Mantova 166, Parma, Itálie. Závod: Parma - Via Mantova 166
Lasagne jsou široké pláty těstovin, které se střídavě prokládají různými ingrediencemi. Nejčastěji masovým ragú a bešamelovou omáčkou, které známe pod názvem Boloňské lasagne. Ty jsou nejběžnější. Nicméně se dají proložit i špenátem a ricottou, houbami, různými druhy zeleniny (například cuketou), tuňákem, kuřecím masem a podobně. Těch variací je obrovské množství. Záleží také na fantazii. Lasagne se ale téměř vždy zapékají v troubě.
Lasagne all'uovo Emiliane (Barilla) jsou správnou volbou pro přípravu vynikajících italských pokrmů.
Další produkty najdete na našem e-shopu ZDE.
Nezapomeňte nás sledovat také na našem facebooku.